fi gb

Joustavat koulutusratkaisut vastaavat muuttuvan alan haasteisiin

Koulutusratkaisumme tarjoavat mahdollisuuden räätälöityihin STCW-kursseihin. Kaikki lyhytkoulutuksemme toteutetaan merenkulun voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti, mutta toteutus räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan kalustoa ja tarvetta.

E.S.B.H:n kouluttajilla on yli kymmenen vuoden kokemus merenkulkualan kouluttajina ja luennoitsijoina, sekä mittava käytännön kokemus merenkulun eri tehtävistä ja haasteista niin laiva- kuin satamapuolelta. Yhteistyö merkittävien STCW-auditoitujen merenkulkualan oppilaitosten kanssa takaa sekä käytännönläheisen että ammattitaitoisen koulutuksen ja siihen liittyvät asianmukaiset sertifikaatit. Kauttamme löytyy yrityksellenne sopivat koulutusvaihtoehdot omien aikataulujenne mukaan.

Tarvittaessa eri asiakasryhmille suunnitellaan ja tarjotaan kokonaisia koulutusratkaisuja, joiden avulla miehistön tiedot, taidot ja sertifikaatit ovat aina ajan tasalla. Asiakkaiden nykyiset koulutusratkaisut voidaan myös auditoida ja arvioida sekä verrata niiden sopivuutta ja riittävyyttä tulevaisuuden vaatimuksia varten. Osaamalla hyödyntää entistä koulutustasoa ja tunnistamalla puutteet osaamismoduuleissa, voidaan arvioida yrityksen henkilöstön koulutustarve ja kohdistaa se oikeisiin kohtiin. Tällöin lisäkoulutus antaa parhaan hyödyn ja kohdistaa myös kustannukset järkevästi.

Asiantuntemuksellamme voidaan auditoida ja arvioida myös alusten miehistö- ja kulurakennetta ja sitä kautta löytää kustannussäästöjä.

Kaikkien koulutuspalveluidemme lähtökohtana aina on meriturvallisuuden parantaminen.

Maritime E.S.B.H Limited
(Education & Services from Baltic to High-Seas)

 

ISO_9001_COL FI.jpg

 Karjalankatu 18
26100 Rauma

office@maritime-esbh.fi

Puh: +358 40 507 2818 

Fax: 
+358 20 76 14 939

Y-tunnus: 2419562-3

Design By