fi gb

Konsultointi ja käsikirjojen hallinta

Merikuljetusten haasteita on uusien kansainvälisten sopimusten ja käytäntöjen tulkinta sekä vaadittujen muutosten toteuttaminen. Yrityksemme ydinosaamisalaa on näihin asioihin liittyvien dokumenttien valmistelu ja käyttöönoton varmistaminen. Konsultointi uusien alusten miehistön ja päällystön perehdyttämiskoulutuksessa, käsikirjojen laatimisessa ja dokumenttien hankkimisessa (esim. MLC) on asiakkaillemme avain kustannustehokkaaseen toimintaan.

Laadukas dokumentointi on shipping-alan elinehto. Henkilöstömme on omien osaamisalojensa asiantuntijoita ja he ovat tuottaneet merenkulun dokumentteja vuosien kokemuksella maailman johtaville yrityksille. Tuotamme esimerkiksi asiakkaidemme tarpeisiin merirahdin eri osapuolten tarvitsemia käsikirjoja ja ohjeistuksia. Lisäksi meillä on omien verkostojemme puitteissa mahdollisuus hyödyntää ulkopuolista osaamista asiakkaidemme erityiskohteisiin.

Konsultoinnin ja laatukäsikirjojen lisäksi kykenemme etsimään ja arvioimaan kansainväliseen meriliikenteen yhteistyökumppaneita yrityksesi puolesta. Partnereiden tarkka valinta auttaa yritystäsi menestymään vaativilla kansainvälisillä markkinoilla! 

Maritime E.S.B.H Limited
(Education & Services from Baltic to High-Seas)

 

ISO_9001_COL FI.jpg

 Karjalankatu 18
26100 Rauma

office@maritime-esbh.fi

Puh: +358 40 507 2818 

Fax: 
+358 20 76 14 939

Y-tunnus: 2419562-3

Design By